fbpx

Epic Games Store pakt donderdag uit met Spring Showcase, koopjes en speciaal gamesevent

Epic Games is er met zijn Epic Games Store in geslaagd om aan een recordtempo Steam en consoorten het vuur aan de schenen te leggen. Zelfs in die mate dat het heel wat exclusives wist af te snoepen van Steam.

Deze week wil Epic zijn Games Store in de kijker zetten en daarom pakt het uit met een Spring Showcase, koopjes en een speciaal event vol aankondigingen en gameplay.

Op donderdag 11 februari kan je vanaf 19u00 Epic Games Spring Showcase volgen. Het bedrijf kondigt aan dat we de komende twee jaar nog heel wat exclusives mogen verwachten en wil deze met veel tromgeroffel aan ons voorstellen.

Zo kunnen we rekenen op interviews en demo’s boordevol gameplay, en extended looks ons geserveerd door de studio’s achter deze games. Je kan deze showcase volgen via Epic Games’ Twitch-pagina.

Daarnaast kan je tussen 11 februari en 28 februari ook rekenen op heel wat kortingen op diverse games waaronder:

Daarbovenop schenkt de Epic Games Store elke week een gratis game weg. Deze week is dat onder andere Metro Last Light Redux, meer dan de moeite. Meer dan de moeite dus om de officiële website in de gaten te houden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: