fbpx

Rockstar bedankt GTA Online- en Red Dead Online-spelers met vele gratis extra’s

Als er een ding goed is aan corona en al de miserie die daarbij komt kijken, dan is dat wel het feit dat we meer tijd hebben om te gamen. Iets wat ook de spelontwikkelaars merken aan hun cijfers.

Eentje van die ontwikkelaars is Rockstar Games, en in het bijzonder hun GTA Online en Red Dead Online. Beide games doen het ontzettend goed en daarvoor wil de ontwikkelaar de spelers graag bedanken.

Dat doet de studio door hen te overladen met cadeautjes en extra’s. 2020 was dan ook een recordjaar voor beide games die uitpakken met schitterende statistieken:

  • GTA Online heeft een nieuw record neergezet in spelersaantallen, in een jaar dat The Cayo Perico Heist bracht, GTA Online’s grootste avontuur en muzikale update tot nu toe
  • Red Dead Online kende in december een recordaantal spelers en nieuwkomers, meer dan ooit sinds de lancering van de Red Dead Online-bèta
  • Zowel Grand Theft Auto V als Red Dead Redemption 2 verbrijzelden records voor videoweergaven op YouTube
  • Meer dan de helft van de GTA Online-spelers die El Rubio’s compound op Cayo Perico hebben overvallen, besloten om dat alleen te doen, en omarmden daarmee de nieuwe mogelijkheid om een Heist voor het eerst alleen te doen

Om de spelers te bedanken, biedt Rockstar Games nu verschillende beloningen en bonussen aan, waaronder:

  • Een speciale bundel voor alle Red Dead Online-spelers die zich aanmelden voor 15 februari: Rewards voor een gratis Paard (onder Rank 40), een gratis Stable Slot, 5.000 Club XP, 2 gratis Ability Cards, een gratis jas, een gratis hoed (Rank 15 en lager), een gratis shirt (Rank 15 en lager), en een gratis Fast Travel Voucher, plus High Velocity Ammo voor alle gun types, Horse Reviver, en een assortiment van selecte Tonics en andere consumables.
  • Een gratis Rockstar Cap en Rockstar Rolling T-shirt voor iedereen die tot 12 februari in GTA Online inlogt (volgende week te ontvangen)

Bovendien liggen er nieuwe kansen op werkgelegenheid in het verschiet voor spelers die solo spelen in Red Dead Online, evenals meer feestelijke evenementen vol met beloningen in zowel GTA Online als Red Dead Online.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: