fbpx

Groot Hollywood acteur gecast voor Lord of The Rings-serie?

Een tweetal weken geleden konden we jullie al meer details voorschotelen in verband met de Lord of The Ring-reeks waaraan Amazon werkt.

Vandaag kan ik jullie meedelen dat volgens de laatste geruchten, die gelekt zijn door TheOneRing.net, de namen van de hoofdrolspelers bekend zijn. En eentje daarvan valt sterk op. Het gaat hier namelijk om de enige echte Russel Crowe. Hij zou de rol van dwergenkoning Durin the Deathless op zich nemen. Een rol waar ik hem echt wel bij vind passen.

De Nieuw-Zeelandse acteur was vooral begin jaren 2000 ontzettend populair en te zien in films als A Beautiful Mind en Master and Commander. Maar iedereen kent hem natuurlijk als Maximus in de blockbuster Gladiator.

Naast Crowe zijn nog andere namen gelekt. Zo zou onder andere Ken Watanabe de rol van blue wizard Pallando op zich nemen en kruipt Rober Aramayo in de huid van Elrond.

Ik zou het alvast fantastisch vinden, moesten deze geruchten waar blijken te zijn. Hopelijk komt Amazon snel met een officiële mededeling rond deze reeks die eind dit jaar of begin volgend jaar te zie zou moeten zijn op Amazon Prime.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: