Alle Super Bowl LV filmtrailers op een rijtje

Vanmorgen serveerde Lazlo jullie al de nieuwste trailer voor The Falcon and The Winter Soldier die vannacht te zien was tijdens de Super Bowl.

Dat was natuurlijk niet de enige filmtrailer die op de wereld werd losgelaten. Daarom vind je in dit bericht alle filmtrailers terug die te zien waren tijdens Super Bowl LV.

F9: The Fast Saga

Deze 10e film uit de Fast & The Furious filmreeks speelt zich na de gebeurtenissen van The Fate of the Furious (2017) af. Hierin nemen Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn familie het op tegen Dominic zijn jongere broer, Jacob.


Raya and the Last Dragon

In deze nieuwe Disney-film reizen we naar de wereld van Kumandra waar mensen en draken altijd in vrede hebben geleefd. Maar daar steken de Druun, mysterieuze monsters, een stokje voor.


Coming 2 America

In dit vervolg op de film uit 1988, keer Prins Akeem van Zamunda (Eddie Murphy) terug naar de USA om op zoek te gaan naar zijn zoon.


Old

M. Night Shyamalan is helemaal terug met deze nieuwe psychologische thriller die gebaseerd is op de comics van Sandcastle.


En als uitsmijter geef ik jullie nog graag de reclamespot van Uber Eats mee waarin we met Wayne’s World terug gekatapulteerd worden in de tijd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.