fbpx

Open beta PS5-versie Final Fantasy XIV Online start 13 april

Het feit dat we nu met de PS5 zitten, betekent niet dat alle MMO’s op PS4 er de brui aan geven. Integendeel, heel veel titels maken zich klaar om hun avonturen verder te zetten op PS5.

Op 13 april wordt de open beta van de PlayStation 5-versie van Final Fantasy XIV Online gelanceerd. De PlayStation 5-versie bevat diverse upgrades ten opzichte van de PlayStation 4-versie, inclusief verbeterde framerates, snellere laadtijden, 4K-resolutie en meer.

Spelers met een FFXIV-service-account waarop de PlayStation 4-versie is geregistreerd, kunnen de PlayStation 5 upgrade-versie vanaf het begin van de open beta-versie zonder extra kosten downloaden en spelen, terwijl nieuwkomers de game op de PlayStation 5 kunnen ervaren via de Free Trial. De volledige versie van de game komt na het einde van de open beta voor de PlayStation 5 beschikbaar.

Patch 5.5, dat als titel Death Unto Dawn kreeg, verschijnt in twee delen en opent de weg voor de Endwalker-uitbreiding. Het eerste deel krijgt als headliner het derde hoofdstuk van YoRHa: Dark Apocalypse, de door NieR geïnspireerde alliance raid-serie van gastontwikkelaars Yosuke Saito en Yoko Taro, samen met een schat aan nieuwe verhalende content, gevechtscontent, systeem-updates en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d