fbpx

Eerste trailer The Falcon and The Winter Soldier is een feit

Terwijl Marvel-fans met z’n allen uitkijken naar de volgende aflevering van WandaVision, kregen we tijdens de Super Bowl alvast een voorproefje van een tweede Marvel-serie die zich na Endgame afspeelt: The Falcon and The Winter Soldier.

Opmerkelijk is dat deze serie, na de meer creatieve en mysterieuze verrassing die WandaVision is, het op een meer herkenbare manier zal aanpakken. Na de tekenende gebeurtenissen van Endgame zijn er nog steeds genoeg baddies die billenkoek verdienen. In een herkenbare mix van actie, fanservice en humor lijkt The Falcon and The Winter Soldier terug te keren naar de vorm die de MCU het voorbije decennium zo een commercieel succes maakte.

Vanaf 19 maart kunnen liefhebbers van all things superhero’s hun hart ophalen aan deze nieuwe serie. Exclusief op Disney+, wel te verstaan.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

3 gedachten over “Eerste trailer The Falcon and The Winter Soldier is een feit

  1. Nou, de trailer is voor mij teleurstellend. Natuurlijk moet er gevochten worden tegen kanonnenvoer, de generieke hulpjes – al dan niet gemaskerd – van de superschurken, maar ik wil vooral superschurkengevechten zien. In een trailer moet je een tipje van de sluier oplichten, en het enige dat ik te zien krijg is het masker van Baron Zemo.

    De Zemo uit de films vond ik een zware teleurstelling. De Baron Zemo die ik het beste ken voerde een legertje superschurken aan, de Masters of Evil, die met list en brute kracht een heleboel Vergelders gevangen namen en zelfs kreupel sloegen (Hercules en Jarvis). Ook die Zemo was niet echt sterk, maar wel zeer sluw en charismatisch en hij beschikte over heel wat supersterke helpers. Die ontbreken.

    1. Ze kunnen natuurlijk niet alles meteen prijsgeven in een trailer, maar ik begrijp je punt wel. Maar ik heb wel het gevoel dat het goed gaat komen 🙂

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: