fbpx

GameStop lokt Amerikanen naar winkels met exclusieve Pokémon

Momenteel is iedereen het er unaniem over eens: momenteel blijf je beter in je kot. Dat is uiteraard zonder Amerika gerekend, want daar lanceert GameStop binnenkort een campagne waarbij Pokémon-spelers worden aangemaand een fysieke winkel te bezoeken. Volgens velen ‘not done’ tijdens deze pandemie.

Spelers zullen namelijk een Shiny Toxtricity ontvangen bij een bezoekje aan hun favoriete GameStop-winkel. Dit zal gebeuren aan de hand van een unieke QR-code per bezoeker. Waarom niet gewoon een algemene QR-code lanceren zodat iedereen de Pokémon van thuis kan claimen? In het verleden werden reeds dergelijke Pokémon Home-acties gedaan, al blijken de Pokémon achteraf gezien niet uniek genoeg te zijn. Tel daarbij het aantal bezoekers dat GameStop op die manier potentieel misloopt en de optelsom is al snel gemaakt.

De actie komt er samen met de lancering van Shining Fates-uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game op 19 februari. De uitbreiding belooft ditmaal speciaal te worden, daar er deze keer geen individuele boosters kunnen worden aangekocht, maar enkel speciale (duurdere) sets. Het is maar één van de ‘speciallekes’ die de Pokémon-franchise aangemeten krijgt in zijn vijfentwintigste levensjaar. Zo kunnen we dit jaar nog een samenwerking met Katy Perry verwachten en is er een Pokémon-kledinglijn op komst.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: