fbpx

Trotseer je eigen nachtmerries in nieuwste Little Nightmares II-video

Bandai Namco pakt uit met een nieuwe trailer waarin illusionist en mentalist Derren Brown niet alleen in de wereld van Little Nightmares II duikt, maar je eigen nachtmerries in vraag stelt. En eerlijk is eerlijk, we hebben allemaal al wel eens nachtmerries. Toch?

Derren verplaatst zich in de donkere wereld van Little Nightmares en gaat mee op zoek naar je diepste angsten en nachtmerries.

Hij verkent je gevoelens en zoekt waar je bang voor bent terwijl je probeert te ontsnappen aan de donkere leegte waarin je merkt dat je wordt gegooid.

Ontdek je eigen nachtmerries en vind antwoorden op je eigen belangrijke vragen – is de nachtmerrie een droom of eerder realiteit?

Little Nightmares II verschijnt 11 februari voor PS 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en komt later in 2021 ook naar PS 5 en Xbox Series X via een gratis upgrade voor iedereen die reeds de PS 4- of Xbox One-versie in huis heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: