fbpx

Black Ops Cold War-spelers kunnen nu rekenen op dubbele XP én nieuwe content

Gisterenavond stelde ik me de vraag wanneer we nog eens zouden kunnen rekenen op dubbele XP in Cold War. En het antwoord op die vraag is vanaf vandaag, met als kers op de taart een pak nieuwe content.

Vanaf vandaag kunnen de fans van de multiplayer zich uitleven op een klassieke map uit Black Ops 2, genaamd Express. Centraal op deze map staat een treinstation waarop je aan de slag kan in alle 6vs6 modi.

Het moment dus om al de stress van je af te knallen in de playlist Express 24/7, en dit in modi als Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed en Hardpoint. Dit zowel in de Core als de Hardcore modi.

Ook de zombiekillers worden niet vergeten natuurlijk. Zij kunnen vanaf vandaag aan de slag op de eerder aangekondigde nieuwe Firebase Z-map, inclusief nieuwe vijanden. Dat is echter niet alles want ze kunnen ook rekenen op een nieuwe perk, namelijk de Tombstone Soda Perk.  Wanneer je dood gaat keer je terug als geest en heb je de kans om binnen een bepaalde tijd naar je lichaam terug te keren. Lukt dit niet, dan ben je er definitief aan voor de moeite.

Fan van Dead Ops Arcade 3? Dan kan ook jij genieten van een extra en dit in de vorm van een nieuwe modus genaamd Advanced Solo Start.

En last but absoluut not least is er vanaf vandaag tot en met 8 februari dubbele XP te verdienen voor Cold War en Warzone. Wil je alles eens rustig nalezen, check dan zeker de officiële Cold War-blog want ook Prop Hunt krijgt nieuwe mappen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: