fbpx

Apex Legends viert tweejarig bestaan met Anniversary Collection Event

Apex Legends viert vandaag zijn tweede verjaardag. Reden genoeg voor een verjaardagsfeestje vinden ze bij ontwikkelaar Respawn. En je kan ze geen ongelijk geven want in tijden van corona is elk feestje welkom, zelfs als dat digitaal is.

Na de start van Season 8 eergisteren en de aankondiging dat Apex Legends op 8 maart verschijnt op Switch, kondigt de studio vandaag een Anniversary Collection Event aan.

Om het tweejarig bestaan van Apex Legends te vieren en alle spelers te bedanken die in de Arena zijn gedropt, introduceren EA en Respawn Entertainment nieuwe beloningen en manieren om de populaire Battle Royale-game te spelen.

Naast de seasonal challenges en terugkeer van 24 populaire items met een legendarische verrassing, kunnen spelers vanaf 9 februari tot en met 23 februari meedoen aan het Anniversary Collection Event en een nieuwe Locked and Loaded-playlist takeover ervaren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d