fbpx

God of War krijgt vandaag gratis PS5-update

Het is inmiddels reeds drie jaar geleden dat we aan de slag konden met Kratos en zijn zoon in de meest recente God of War. Een fantastische game trouwens, en vooral eentje die er vanaf vandaag nog een pak beter zal uitzien.

Santa Monica-studio, de studio achter God of War, laat namelijk weten dat we straks de PS5-patch mogen verwachten.

Op de PlayStation 4 Pro-versie van God of War (2018) kan je kiezen uit twee grafische modi, namelijk performance of resolutie. Straks verschijnt er echter een gratis patch die de huidige grafische video-opties vervangt door een nieuwe default setting die zorgt voor een optimale grafische én performance setting voor PS5-gamers.

Deze Enhanced Performance Experience staat voor:
• Syncs to 60 FPS
• 4K Checkerboard Resolution
• 2160p

Je kan trouwens, als je daar zin in hebt, ook gewoon terugkeren naar de originele PlayStation 4 ‘Favor Resolution’ video graphics mode door te kiezen voor Original Performance Experience, waarbij je dan kan rekenen op 4K Checkerboard Resolution synced naar 30 FPS.

We zijn alvast benieuwd hoe fel Kratos’ kale knikker zal shinen, en zijn baardharen zullen wapperen op PS5.

Is deze PS5-update reden genoeg voor jou om de game nog eens te spelen op je fonkelnieuwe console?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over “God of War krijgt vandaag gratis PS5-update

  1. Ik heb nooit een PS4 gekocht, dus dit is wel fijn nieuws als ik ooit een PS5 in bezit krijg. Geduld is een schone zaak …

    1. Én hij zit ook in de PlayStation Plus Collection! Dus je kan hem gratis spelen als je een PS+ abonnement aanschaft 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: