fbpx

Blizzards Overwatch Lunar New Year 2021-event start 4 februari

Overwatch, Blizzards, hero based multiplayer first-person shooter, draait ondertussen ook al 5 jaar mee. Een van de redenen van het succes is dat Blizzard de game fris en boeiend weet te houden door regelmatig met nieuwe content te komen, of door in te spelen op feestdagen. Iets wat dit jaar niet anders is.

Binnenkort, op 12 februari, vieren de Chinezen hun nieuwjaar. Voor Blizzard reden genoeg om uit te pakken met het Lunar New Year 2021-event, een nieuw tijdelijk event voor Overwatch, dat start op 4 februari en eindigt op 25 februari. Ceremoniemeesteres van dienst deze keer is niemand minder dan D.Va.

Wat mag je deze keer zoal verwachten? Elk jaar worden tientallen nieuwe skins, sprays en stemlijnen toegevoegd via het Lunar New Year-event, maar de details van dit jaar zijn nog niet bekend. Omdat het icoon van het Chinese Nieuwjaar deze keer de os is, neemt het Overwatch-event dat alvast als officiële naam.

Laat ons er dus ook dit jaar van uitgaan dat er weer heel wat coole cosmetische items te verdienen en te verzamelen zijn. Misschien wel aangevuld met tijdelijke nieuwe spelmodi zoals dat vorig jaar het geval was met Blitz (Capture the Flag met een twist).

Wat het ook moge worden, de fans hebben alvast iets om naar uit te kijken. Later deze maand, 19 februari, gaat ook Blizzcon van start. Voor de fans van Blizzard en hun games kan februari wel eens een boeiende maand worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d