fbpx

Yakuza spin-off Judgement krijgt een next-gen versie

Eind 2018 verscheen Judgement op de PlayStation 4. Deze spin-off van de bekende Yakuza-reeks brak toen niet meteen potten, maar hoopt dat nu wél te doen op next-gen consoles.

Uitgever Sega heeft via Twitter bevestigd we vanaf 23 april opnieuw in de huid mogen kruipen van rechercheur Takayuki Yagami. Hij doet onderzoek naar de moord op 3 Yakuza-leden. De verhaal neemt je mee naar het Kamurocho-district, dezelfde regio als waar de Yakuza-games zich afspelen.

Judgement verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S én Google Stadia. Deze versie zal €39,99 gaan kosten en biedt onder andere snellere laadtijden, 60 frames per seconde gameplay én schotelt je alle uitgebrachte DLC voor.

Belangrijk om weten is dat dit géén update is voor de reeds uitgebrachte PlayStation 4-versie, maar een standalone versie wordt. Je kan je savegames ook niet overzetten naar de next-gen versie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: