fbpx

Destruction AllStars, vanaf vandaag gratis beschikbaar, kan zeker een jaar rekenen op nieuwe content

Vanaf vandaag kan iedereen die een PlayStation Plus-abonnement heeft gratis aan de slag met de nieuwe spektakelgame Destruction AllStars. Daarbovenop beloven de makers ons dat we minstens een jaar lang kunnen rekenen op nieuwe content.

Lucid Games, de ontwikkelaar van deze fonkelnieuwe en spectaculaire PS5-titel, voegt daar wel meteen aan toe dat we de eerste maanden niet meteen op nieuwe content hoeven te rekenen.

Maar ze hebben daar een logische uitleg voor: eerst moeten de spelers de game onder de knie krijgen, en moeten de ontwikkelaars de feedback van de community in de gaten houden zodat ze weten wat de spelers leuk vinden. Op basis van die feedback kunnen ze dan die nieuwe content gaan ontwikkelen en/of de nodige aanpassingen doorvoeren waar nodig.

In deze game kunnen we met maar liefst zestien speelbare personages en hun wagens aan de slag. Qua gameplay doet de game ons wat denken aan een mix van klassiekers als Destruction Derby en het geniale Twisted Metal.

Maar ontdek het zelf zouden we zeggen, Destruction AllStars is immers gratis te downloaden voor PS5 via de PlayStation Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: