fbpx

Destiny 2: Season of the Chosen start op 9 februari

Bungie pakt vandaag uit met Season of the Chosen, het dertiende seizoen in Destiny 2. Spelers kunnen genieten van nieuwe Strikes, nieuwe gear verdienen, een nieuwe seizoensgebonden activiteit genaamd ‘Battleground’ spelen en tegen de Cabal vechten met de Hammer of Proving. Het nieuwe seizoen gaat van start op 9 februari en loopt tot 11 mei.

Keizerin Caiatl, de leider van de Cabal en dochter van Calus, is op zoek naar een bondgenootschap nu de Piramides en Xivu Arath het systeem destabiliseren. Ze eist echter meer dan Zavala kan bieden en dus storten de onderhandelingen in. Nu is het aan de Guardians om haar groeiende krijgsraad te verslaan.

In het nieuwe seizoen kunnen spelers Battlegrounds spelen, een nieuwe matchmade activiteit voor drie spelers. Hierin moeten spelers rituele gevechten aangaan tegen Caiatl’s gekozen krijgers. Aan het begin van Seizoen 13 keren de ‘Devil’s Lair’ en ‘Fallen S.A.B.E.R.’ Strikes terug uit de originele Destiny.

Later in het seizoen krijgen spelers ook toegang tot de nieuwe ‘Proving Grounds’ Strike. In deze Strike nemen de kampioenen van de mensheid het op tegen de beste krijgers van de Cabal om zo het lot van de Last City te bepalen.

Ook zit er genoeg nieuwe gear in Seizoen 13. Season Pass-bezitters krijgen direct toegang tot de nieuwe Season Praefectus Armor Set en de Exotic boog Ticuu’s Divination. Deze nieuwe boog laadt meerdere Solar-pijlen op die meerdere doelwitten tegelijk kunnen volgen. Daarnaast zijn er meer dan 25 Exotic, Legendary en rituele wapens beschikbaar om te verzamelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: