fbpx

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning aangekondigd voor Nintendo Switch

Uitgever THQ Nordic heeft zopas bekend gemaakt dat de hack & slash RPG Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning volgende week zijn opwachting maakt op de Nintendo Switch.

Deze versie voor de Nintendo Switch is gebaseerd op de remaster die vorig jaar verscheen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. We kunnen dus opnieuw alle hoeken van Faelands verkennen. Bovendien kan je ook aan de slag met alle DLC die eerder voor de game verscheen. Denk daarbij aan Teeth of Naros enLegend of Dead Kel.

De Switch-versie komt net op tijd voor de nieuwe uitbreiding die dit jaar moet verschijnen voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt, maar we weten wel dat de uitbreiding de naam Fatesworn meekrijgt.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning is vanaf 16 januari 2021 beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d