fbpx

Apex Legends verschijnt begin februari op Nintendo Switch

Apex Legends

Met games als Warface, Warframe, Dauntless, Arena of Valor en uiteraard Fortnite kan Nintendo’s Switch rekenen op een mooi aanbod free-to-play games. Wat betreft het Battle Royale-genre op zich is het echter huilen met de pet op. Daar is het enkel Fortnite dat beschikbaar is. Het ziet er echter naar uit dat Switch-gamers er binnenkort een stevige brok Battle Royale-actie bijkrijgen.

Zo zou begin februari Respawn Entertainments Apex Legends beschikbaar worden op Nintendo’s meest recente spelconsole. Uit de Japanse aankondigingstrailer voor het nieuwe personage Fuse en de start van seizoen 8 op 2 februari valt immers af te leiden dat Apex Legends op die dag ook op Switch verschijnt.

Bovendien viert de game op 4 februari zijn tweede verjaardag. Het ideale moment dus om met een verrassing uit te pakken. De Switch-versie werd immers reeds een jaar geleden aangekondigd. Is de release nabij?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: