fbpx

Binnenkort kan je juichen als Pélé in Fortnite!

Dat Pélé een van de beste voetballers ter wereld is, staat als een paal boven water. Akkoord, Messi en De Bruyne kunnen er uiteraard ook wat van. Maar de Braziliaanse aanvaller is toch een klasse apart.

Om Pélé te eren heeft Epic iets speciaals uitgewerkt. Ze hebben namelijk zijn iconische winningmove in Fortnite verwerkt als emote. Deze move deed Pélé altijd nadat hij de bal tegen de netten had gewerkt en is vanaf 23 januari te koop in de Fortnite-shop als Air Punch Emote.

Daarnaast kan je vanaf diezelfde dag de Kickoff Set aanschaffen. Hierin zitten voetbalshirts en andere accessoires waarmee je jouw favoriete voetbalteam virtueel kan aanmoedigen. Het is best knap om te zien dat Epic erin geslaagd is om heel wat bekende teams te overtuigen (of centen op tafel heeft gelegd). Denk daarbij onder andere aan Manchester City, Juventus en VFL Wolfsburg. Voor de volledigheid is dit de complete lijst met voetbalteams:

 • AC Milan
 • AS Roma
 • Atlanta United 
 • Borussia Mönchengladbach
 • Celtic FC
 • Cerezo Osaka
 • EC Bahia
 • FC Schalke 04
 • Inter Milan
 • Juventus
 • Los Angeles FC
 • Manchester City FC
 • Melbourne City FC
 • Rangers FC
 • Santos FC
 • Seattle Sounders FC
 • Sevilla FC
 • Sporting CP
 • Sydney FC
 • VFL Wolfsburg
 • West Ham United FC
 • Western Sydney Wanderers
 • Wolves

Heb je geen zin om je zuurverdiende centen neer te leggen voor deze best coole items? Dan heb ik goed nieuws, want morgen kan je namelijk deelnemen aan de Fortnite Pélé Cup. Hierin kan je jouw beste skills laten zien én maak je kans om de iconische Air Punch Emote of een Kickoff Set te winnen.

Succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d