fbpx

Battlefield 6 krijgt een moderne setting en mappen tot 128 spelers zegt leaker

Het is nog steeds wachten op de eerste bewegende beelden en details rond Battlefield 6. Een gekende Battlefield-leaker, genaamd Tom Henderson, TheLongSensation onder de kenners, pakt nu uit met een video waarin hij de eerste details naar buiten brengt.

Voor de goede orde, de beweringen van de man, die er wel cool uitzien, werden nog niet bevestigd door uitgever EA of ontwikkelaar DICE.

Zo zou Battlefield 6 een moderne setting meekrijgen, gebaseerd op het populaire Battlefield 3. Ook zou de game een cross-gen titel worden die zowel op de vorige als de huidige generatie consoles speelbaar is.

Binnen DICE zouden er dan twee teams op de titel werken, eentje op de oudere versies en eentje op PS5 en Xbox Series X/S. Zo kan dit laatste team de volledige focus leggen op de mogelijkheden van de nieuwste hardware.

Wat best wel indrukwekkend is, is het feit dat sommige mappen ondersteuning zouden bieden voor maar liefst 128 spelers. Hou hier wel rekening mee dat dit niet geldt voor alle spelmodi, en dat er vooral gekozen zal worden voor modi tot 64 spelers.

Maar zoals gezegd niets van dit alles werd bevestigd door EA en DICE. We moeten dus geduldig afwachten op een officiële bevestiging.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: