fbpx

Xbox Game Pass voor pc krijgt er met Control deze week een topper bij

Control

Xbox Game Pass Ultimate blijft toch een must have als je een Xbox of pc in huis hebt. Voor een kleine prijs krijg je er immers een pak games bij die je zomaar kan spelen. Ideaal om te checken of die ene game wel of niets voor jou is. Deze week komt er op pc nog zo eentje bij met Control.

Zo heb ik zelf lang getwijfeld of ik Control zou aanschaffen of niet. Uit de reviews bleek immers dat je ofwel voor of tegen de game zou zijn, maar dat er geen gulden middenweg bestond.

Dankzij de Xbox Game Pass op console had ik dus de gelegenheid om de game alsnog een kans te geven. Vanaf deze week, namelijk donderdag 21 januari, krijgen ook pc-gamers die kans. Die dag wordt Control namelijk toegevoegd aan de Xbox Game Pass-bibliotheek voor pc.

Het moment bij uitstek dus om de game eens een kans te geven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: