fbpx

Speelt Matt Damon opnieuw mee in Thor: Love And Thunder?

Ja, ik ben fan van het actieheldenfilms. En een van mijn favoriete films uit de hoek van Marvel is Thor: Ragnarok. De visuele stijl en de humor die regisseur Taika Waititi in de film wist mee te geven was fantastisch.

Om dan nog maar te zwijgen over dé cameo van de film. Steracteur Matt Damon die in een erg fout toneelstuk de rol opneemt van de ‘heldhaftige’ Loki. Met een grote portie aan over-acting beeldt hij samen met andere acteurs de gebeurtenissen uit van Thor: The Dark World.

Nu de opnames aan de gang zijn voor Thor: Love and Thunder doen de laatste dagen heel wat geruchten de ronde dat Damon opnieuw een rol op zich zal nemen in deze film. Hij is namelijk samen met zijn familie gespot in Australië, waar de opnames plaatsvinden.

En het zou best wel eens kunnen dat Matt Damon een belangrijkere rol zal krijgen. Want door de corona-pandemie moeten alle reizigers die Australië binnenkomen, twee weken in verplichte quarantaine. Zoiets doe je volgens mij niet voor een kleine cameo.

We zullen dus tot 22 mei 2022 moeten wachten, tot Thor: Love and Thunder in de bioscoop te zien is, om ontdekken welke rol Matt Damon op zich nam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: