fbpx

Sony Pictures Entertainment lost eerste trailer voor nieuwe Marvel-film Madame Web

Madame Web

Het Marvel-universum is al goed gevuld met superhelden. Maar onder het motto er kan er nog altijd eentje bij is het tijd voor een nieuwe Marvel-film, getiteld Madame Web.

De officiële omschrijving luidt: “Ondertussen, in een ander universum…’

Madame Web wijkt af van het gebruikelijke genre en vertelt het op zichzelf staande verhaal van een van de meest raadselachtige heldinnen van Marvel.

In deze thriller met veel spanning speelt Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een paramedicus in Manhattan die mogelijk over helderziende gaven beschikt. Gedwongen om openbaringen over haar verleden onder ogen te zien, smeedt ze een relatie met drie jonge vrouwen die voorbestemd zijn voor een machtige toekomst… als ze allemaal een dodelijk heden kunnen overleven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d