fbpx

Officiële trailer voor Chicken Run: Dawn of the Nugget

Chicken Run: Dawn of the Nugget

Zelf had ik ooit drie kippen; een witte, een bruine en een zwarte. Mijn eigen K3 zeg maar. Ondertussen zijn de beestjes al een poosje in de kippenhemel. Wat dit te maken heeft met Chicken Run: Dawn of the Nugget, de sequel op het in 2000 verschenen Chicken Run? Niks eigenlijk.

Back on topic dus en dat met de eerste officiële trailer voor Chicken Run: Dawn of the Nugget dat vanaf 15 december te zien is op Netflix.

Na haar ontsnapping uit Tweedy’s Farm is Ginger’s happy end bijna compleet als Molly uit het ei komt en iedereen blij is.Maar Molly ontgroeit het eiland al snel en vlucht naar het vasteland.

Net als er nieuws komt over een nieuwe dodelijke bedreiging die de ondergang van alle kippen op het vasteland plant. Dr. Fry is van plan om alle kippen in zijn lab te veranderen in kipnuggets. Als hij Molly betrapt en haar einde nabij is, besluiten Ginger en haar team hun vrijheid achter te laten, naar het vasteland te reizen, in te breken in het ondoordringbare lab van Dr. Mark Fry en alle kippen te redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: