fbpx

Lewis Hamilton maakt zijn intrede in Fortnite

Lewis Hamilton Fortnite

Zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton maakt zijn opwachting in het razend populaire Fortnite.

Vanaf zaterdag 18 november om 01u00 is de Lewis Hamilton-skin te koop in de Fortnite Shop. Hoeveel hij gaat kosten, is nog niet bekend. Maar de inhoud van de volledige set werd wel al door Epic uit de doeken gedaan.

De set bevat twee skins. De eerste is Lewis zelf met opvallende streetwear. De andere is een moderne, eigenwijze knipoog naar zijn F1-outfit. Deze laatste is erg vergelijkbaar met die van Neymar een tijd terug.

Naast de skins vind je ook een glider die geïnspireerd lijkt te zijn op een surfboard. Tot slot is er zijn schattige hond Roscoe die je terugvindt als back bling en op de glider.

Het lijkt erop dat Epic vlotjes inspeelt op het feit dat dit weekend het F1-circuit voor het eerst sinds de jaren ’80 neerstrijkt in Las Vegas. Je kan trouwens dit weekend F1 23 gratis spelen. Niet vergeten!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d