fbpx

Super Mario RPG verschijnt vrijdag 17 november op Nintendo Switch

Super Mario RPG Nintendo Switch

Na het fantastische Super Mario Bros. Wonder is het weer eens zover… Bowser heeft opnieuw prinses Peach ontvoerd, dus moet Mario haar redden! Maar wanneer Mario oog in oog met de schurk staat in Bowsers kasteel, verschijnt er een nog grotere slechterik ten tonele: het enorme zwaard Exor.

Dat is de korte aanzet van Super Mario RPG. De originele versie verscheen in 1996 oorspronkelijk alleen in Japan en Noord-Amerika voor de SNES. Maar hij werd nu helemaal opgepoetst voor de Nintendo Switch met gloednieuwe graphics. Daarnaast zijn er vele andere nieuwe features, zoals de krachtige triotechnieken die spelers tijdens gevechten kunnen gebruiken. 

Super Mario RPG is vanaf morgen, vrijdag 17 november, verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: