fbpx

Nieuwe Suicide Squad: Kill the Justice League trailer geeft meer details over gameplay en verhaal

Suicide Squad: Kill The Justice League

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag een gloednieuwe videoserie gepresenteerd die een diepere inkijk geeft op Suicide Squad: Kill the Justice League. Dit is de nieuwste third-person actie-shooter van de hand van Rocksteady Studios.
 
De eerste aflevering met de naam Suicide Squad Insider duikt in de belangrijkste gameplay-mechanismen van de game, verhalende elementen en Metropolis als open wereld. Verschillende ontwikkelaars van het Rocksteady laten ook hun licht schijnen over de combat van de game.
 
Ook passeren verschillende stemacteurs de revue. Denk aan Tara Strong (stem van Harley Quinn), Scott Porter (stem van The Flash) en Nuufolau Joel Seanoa a.k.a Samoa Joe (stem van King Shark).

Check vooral zelf de uitgebreide deep dive in Suicide Squad: Kill the Justice League. De game moet op 2 februari 2024 beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d