fbpx

Teaser trailer voor Destiny 2: Season of the Wish

Teaser trailer voor Destiny 2 Season of the Wish

Bungie heeft een teaser trailer de wereld ingegooid voor Season of the Wish. Dit is het nieuwe seizoen dat er zit aan te komen in Destiny 2.

Als je Destiny 2 vorige week hebt gespeeld heb je de laatste in-game-puzzel van de Imbaru Engine opgelost. Dit waren een reeks tests gemaakt door The Witch Queen Savathûn. Hierdoor werd het verborgen ei van de Ahamkara Wish Dragon Riven ontdekt.

Tijdens Season of the Wish keren we terug naar The Dreaming City om nieuwe opdrachten, gear en geheimen te ontdekken. Dit seizoen begint op 28 november.

Season of the Wish is het laatste seizoen vóór de lancering van Destiny 2: The Final Shape op 27 februari 2024. Daarna volgen gloednieuwe Episodes. In The Final Shape nemen Guardians het op tegen The Witness voor een hopelijk epische einde van de Light and Darkness-saga.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d