fbpx

Hogwarts Legacy nu ook verkrijgbaar op Nintendo Switch

Hogwarts Legacy Key Art

Net op tijd voor het eindejaar en de donkere avonden is Hogwarts Legacy nu ook beschikbaar op Nintendo Switch.

In de game trekken we als vijfdejaarsstudent aan Zweinstein op een epische reis. Onder begeleiding van de Wizard’s Field Guide en de aanwijzingen van leraren en andere personages ontdekken we een fascinerend verhaal vol uitdagingen en mysteries.

Als je mij niet gelooft, moet je zeker auron_sagara zijn review er op nalezen. Hij vond het een magische game, letterlijk en figuurlijk.

Op 10 februari 2023 verscheen Hogwarts Legacy op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Daarna, op 5 mei 2023, verscheen de game op PlayStation 4 en Xbox One. En vanaf vandaag is de nu dus ook verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: