fbpx

Persona 5 Tactica, Rollerdrome en Dune: Spice Wars binnenkort naar Xbox Game Pass

rollerdrome

We mogen ons weer verlekkeren op enkele nieuwe games die de tweede helft van november nog worden toegevoegd aan Game Pass.

Deze maand draait het vooral rond tactiek en stijl in Xbox Game Pass! Maar voordat we die strijd aangaan, kunnen Game Pas-abonnees genieten van de rust en harmonie die heerst op het betoverende eiland Coral Island. Deze game is namelijk vanaf nu beschikbaar op Xbox Series X|S en cloud.

Hieronder vind je de volledige lijst met games die de komende twee weken in Xbox Game Pass verschijnen:

  • Coral Island (cloud en console) – 14 november
  • Persona 5 Tactica (cloud, console en pc) – 17 november
  • Dune: Spice Wars (cloud en console) – 28 november
  • Rollerdrome (cloud, pc en Xbox Series X|S) – 28 november

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d