fbpx

Race nu ook op het Yas Marina Circuit in Forza Motorsport

Forza Motorsport

Ik breng wekelijks nog altijd enkele uren door in het fantastische Forza Motorsport. En dankzij een nieuwe update wordt het raceplezier alleen maar groter!

Xbox en Turn 10 Studios hebben laten weten dat het iconische Yas Marina Circuit vandaag beschikbaar is als onderdeel van de tweede grote update van Forza Motorsport. Yas Marina in Abu Dhabi, een van de technologisch meest geavanceerde circuits, combineert baanbrekende architectuur met spannende races. Denk maar terug aan die bloedstollende eindrace waarin Max Verstappen zijn eerste F1-titel pakte

In dit circuit krijgen we vier unieke variaties van het Yas Marina Circuit voorgeschoteld: het 5,28 mijl lange Full Circuit, de North Corkscrew, het North Circuit en het South Circuit. Het circuit is beschikbaar voor open evenementen (Open Class Series) en speciale evenementen (Featured Multiplayer Spec Series), tijdens de tweede update van de game.

Verder worden vanaf 16 november drie nieuwe auto’s aan de game toegevoegd. De Aston Martin V12 Vantage S uit 2013, de Lamborghini Aventador Superveloce uit 2016 en de Bugatti Veyron Super Sport uit 2011 verschijnen dan in de showroom met een korting van 30% als je in-game credits gebruikt.

Daarnaast worden er ook nog een heleboel bugfixes uitgevoerd. Een overzicht vind je hieronder:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d