fbpx

Nieuwe Alan Wake 2-trailer viert knappe release

Alan Wake 2

Iedereen is laaiend enthousiast over Alan Wake 2. Voor mij alvast reden genoeg om Alan Wake Remastered (PS Plus game) te spelen voor ik aan de slag ga met de sequel. Ik speelde het origineel in 2010 al eens uit, maar wil me graag goed voorbereiden op nummer 2. Dit om optimaal te kunnen genieten.

Ik ben niet de enige die fan is van Alan Wake 2. Getuige daarvan onderstaande accolades trailer. Een trailer boordevol complimenten aan de studio en ook aan de fans, en uiteraard de game zelf.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: