fbpx

De Black Friday Sale in de Nintendo eShop en My Nintendo Store begint 16 november

Nintendo eShop

Duizenden Nintendo Switch zijn tijdens de Black Friday Sale met korting te koop in de Nintendo eShop. Daarnaast zijn er afgeprijsde hardware-bundels en merchandise-artikelen beschikbaar in de My Nintendo Store.

De kortingsactie begint op donderdag 16 november 15:00 uur en eindigt op zondag 3 december. Op maandag 20 november om 15:00 uur worden meer afgeprijsde games en hardware-bundels toegevoegd aan de Nintendo eShop en My Nintendo Store.

In de Nintendo eShop komen duizenden games voor de Nintendo Switch met korting beschikbaar. Titels als EA SPORTS FC 24, Disney Dreamlight Valley – Ultimate Edition, Mario + Rabbids Sparks of Hope Gold Edition, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, en vele andere maken deel uit van het afgeprijsde aanbod.

Vanaf 20 november worden zelfs nog meer games voor de Nintendo Switch afgeprijsd in de Nintendo eShop. Tot deze games behoren onder andere Metroid Prime Remastered, Fae Farm, Red Dead Redemption en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Sommige van deze games zijn ook in de My Nintendo Store verkrijgbaar als afgeprijsde downloadcodes.

In de My Nintendo Store zijn naast game-titels ook hardware-bundels en merchandise-artikelen met korting te koop. Tot de afgeprijsde hardware-bundels behoren een Super Mario Bros. Wonder-bundel, inclusief een Nintendo Switch – OLED Model Mario Edition (rood), een downloadcode voor Super Mario Bros. Wonder en een Mario-knuffel; Animal Crossing: New Horizons-bundels met de Nintendo Switch Lite Isabelle Aloha Edition en Nintendo Switch Lite Timmy & Tommy Aloha Edition, ook verkrijgbaar met Isabelle- en Tom Nook-knuffels; en een Nintendo Switch gebundeld met Nintendo Switch Sports en een beenband, met als bonus een waterfles.

Daarnaast zijn diverse koptelefoons, de Kirby School Collection, met diverse schrijfwaren en accessoires, en LEGO Super Mario -producten afgeprijsd tijdens de actie. Daarnaast komt op 16 november een reeks versieringen voor de feestdagen beschikbaar. Tot zondag 3 december krijgen klanten een Mario-feestdagenversiering als bonus bij alle bestellingen boven de € 80,00

Ga zodra de actie is begonnen naar de Nintendo eShop-actie-pagina of My Nintendo Store om het volledige aanbod te zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d