fbpx

Chris Pratt is de stem van ‘s werelds populairste kat in Garfield The Movie

Garfield The Movie

Zelf ben ik meer een hondenmens. Ik heb er namelijk zes. Wat echter niet wegneemt dat ik als dierenvriend ook van katten hou. En wie anders dan Garfield is de mascotte van elke kat wereldwijd? Niet meer dan normaal dus dat de lasagnavretende kat een nieuwe film krijgt.

Niemand minder dan Chris Pratt, die je onder andere kent van zijn rol in The Guardians of the Galaxy-films of als de stem van Super Mario in The Super Mario Bros. Movie vertolkt trouwens de stemrol van Garfield.

Na een onverwachte re√ľnie met zijn lang verloren vader – de smerige straatkat Vi – worden Garfield en zijn hondenvriend Odie uit hun perfect verwende leventje gedwongen om Vic te vergezellen in een hilarische roofoverval met een hoge inzet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d