fbpx

Zet je schrap voor eerste trailer Terrifier 3

Terrifier 3

Je hebt horrorfilms, horrofilms en dan heb je Terrifier 3. Het minste wat je kan zeggen is dat de makers van de Terrifier-horrorfilms met elke nieuwe prent een stapje verder gaan. En dat kan zeker van deze derde telg gezegd worden.

Als je met een gevoelige maag zit, dan raden we je alvast aan om deze trailer niet te bekijken. Negeer je onze waarschuwing, dan staan we niet in voor de gevolgen…

In het derde deel van Damien Leone’s baanbrekende horrorfilm is Art the Clown klaar om chaos te ontketenen op de nietsvermoedende inwoners van Miles County terwijl ze vredig in slaap vallen op kerstavond.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: