fbpx

Assassin’s Creed IV: Black Flag viert 10de verjaardag met uitgebreide video

Assassin's Creed IV: Black Flag

Black Flag blijft mijn favoriete Assassin’s Creed game uit het ‘oude’ tijdperk van de serie. De unieke setting en personages, de zeeslagen en de mogelijkheid om je piratenschip te pimpen zorgden voor een heel nieuwe vibe. Ik zou er trouwens niet van verschieten dat deze game de eerste zaadjes plantte voor Skull & Bones.

Maar bon, Black Flag viert zijn tiende verjaardag en daarop pakt Ubisoft uit met een uur durende video, opgenomen op PS5, met commentaar van de games lead writer Darby McDevitt.

Met meeslepende personages, een uitgebreide wereld en piratenactiviteiten neemt Assassin’s Creed IV Black Flag ons mee naar 1715, toen piraten een wetteloze republiek vestigden in het Caribisch gebied en heersten over land en zee. In deze wereld vaart een jonge, verwaande en angstaanjagende kapitein genaamd Edward Kenway.

Maak kennis met kapitein Edward Kenway en zijn angstaanjagende piratenbondgenoten, zoals Charles Vane, Anne Bonny, Calico Jack en Blackbeard, terwijl je een wetteloze republiek sticht op de Bahama’s en de werkelijk explosieve gebeurtenissen herbeleeft die de Gouden Eeuw van de piraten bepaalden.

Is de volgende stap een remake? Ik stem alvast pro!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: