fbpx

Actievolle eerste trailer voor Netflix-animatiefilm Ultraman: Rising

Ultraman: Rising

Ik ga niet zeggen dat alles goed is op Netflix maar ik heb er toch al een pak goede films en series gezien. Na het bekijken van deze eerste trailer voor Ultraman: Rising denk ik dat we er weer eentje aan het goede Netflixlijstje mogen toevoegen.

Als honkbalsuperster Ken Sato terugkeert naar Japan om de rol op zich te nemen van Ultraman, de superheld die de aarde verdedigt, vindt hij al snel meer dan waar hij op gerekend had. Hij wordt namelijk gedwongen om de nakomelingen van zijn grootste vijand op te voeden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d