fbpx

Tweede seizoen van Arcane, Netflix spin-offserie van League of Legends, komt in november 2024

Arcane League of Legends

Fans van Netflix’ League of Legends spin-offserie Arcane hebben eindelijk iets om naar uit te kijken. De streamingdienst bevestigde namelijk dat het tweede seizoen te zien zal zijn in november 2024.

De serie wordt verder geproduceerd door Fortiche Studios, dezelfde animatiestudio die het eerste seizoen maakte, en Riot Games. Arcane brengt ook Hailee Steinfeld terug als Vi, Ella Purnell als Jinx, Katie Leung als Caitlyn en waarschijnlijk nog een paar bekende stemmen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d