fbpx

Wie leeft en wie sterft in The Walking Dead: Destinies trailer?

The Walking Dead: Destinies

Ik ben fan van The Walking Dead! En ik ben dan ook heel benieuwd naar het eindresultaat van The Walking Dead: Destinies. Een nieuwe titel gebaseerd op de eerste vier seizoenen van de populaire reeks.

Je maakt dus kennis met diverse personages uit de serie. Als speler zal je ook vaak moeten beslissen over leven en dood. Wie leeft, of wie sterft? Aan jou de keuze, maar dan moet je ook de gevolgen dragen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: