fbpx

Ontdek de nieuwe Ritualist klasse uit Remnant 2

Remnant 2

Er komt DLC aan voor Remnant 2. En dat is goed nieuws voor de fans van deze unieke coöp titel. Zelf hebben we de game ook een flinke poos gespeeld met ons coöp clubje maar op den duur kwamen er zo veel games uit dat we deze on hold hebben moeten zetten. Misschien is de DLC een reden om hem opnieuw op te pikken?

De One True King is ontwaakt en uit op bloed. De waanzinnige koning, die tijdens zijn bijna-dood-slaap door de Root is gecorrumpeerd, ziet overal verraad en zint op wraak. Sinds zijn kasteel voor het eerst aankwam in een Dran kustplaats, zijn de getijden op hol geslagen en is het weer chaotisch, waardoor allerlei wezens uit de diepten opduiken en vele mysteries in zijn kielzog achterblijven.

Verder brengt de DLC ook een nieuwe klasse (Archetype) met zich mee, namelijk de Ritualist.

De eerste DLC van Remnant 2, The Awakened King, is 14 november 2023 verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d