fbpx

Return to Castle Wolfenstein ziet er fantastisch uit in Unreal Engine 5

Return To Castle Wolfenstein Remake Unreal Engine 5

Return to Castle Wolfenstein is voor velen onder ons misschien wel de eerste First Person Shooter die ze ooit speelden. Bij mij was dat alleszins het geval.

Nu heeft een enthousiaste ontwikkelaar, Christopher Sewell, een demo gemaakt van de allereerste level van Return to Castle Wolfenstein. In Unreal Engine 5. Zoals je kan verwachten ziet dat er geweldig uit.

Al moet ik ook toegeven dat het vooral een showcase is van zijn kunnen om sfeer te creëren. Want vijanden zien we bijvoorbeeld niet in deze demo.

Sewell is geen onbekende met de Unreal Engine, want hij werkte eerder al aan projecten in versie drie en vier van de ontwikkelengine.

Geniet vooral zelf mee van de remake in onderstaande video of speel de demo zelf!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: