fbpx

Grand Theft Auto V 190 miljoen keer verkocht

GTA 5

Met de aankondiging van de volgende GTA voor de deur heeft uitgever Take Two Interactive bekend gemaakt dat er van Grand Theft Auto V tot hiertoe maar liefst 190 miljoen stuks werden verkocht.

Take Two deed deze onthulling tijdens de presentatie van zijn kwartaalcijfers. Deze 190 miljoen stuks werden uiteraard niet op een platform verkocht, maar op de acht (!) verschillende platformen waarop de game ooit op verscheen sinds 17 september 2013. Dat zijn PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S én pc.

Ook werd er een cijfer geplakt op de verkopen van de totale GTA-franchise. Van alle Grand Theft Auto-games gingen er maar liefst 410 miljoen exemplaren over de toonbank. Waanzinnige cijfers.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: