fbpx

Tales of Arise: Beyond the Dawn is nu verkrijgbaar

Tales of Arise Beyond The Dawn

BrunoB schreef zijn bewondering al uitgebreid neer in de review van Tales of Arise: Beyond the Dawn. Het is wat hem betreft nog steeds één van de beste JRPG van de huidige generatie is.

Het verhaal speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Tales of Arise af. Hierin leven Alphen en zijn metgezellen in een gefuseerde wereld, gevangen tussen het zijn van de Liberating Heroes of Dahna en het zijn van de Destroyers of Rights door Renans. Met een sterke verdeeldheid tussen de twee bevolkingsgroepen die nu dezelfde wereld moeten delen, ontmoeten de Six de raadselachtige Nazamil, een krachtig jong meisje dat de dochter is van een Renan heer en een Dahnan slaaf. Ze moeten haar beschermen en zullen een band met haar opbouwen tijdens hun reis om vrede in de wereld te brengen.

Tales of Arise: Beyond the Dawn is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De hoofdgame is vereist om de uitbreiding te spelen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d