fbpx

Vreemde toestanden in God of War Ragnarök Midgard Mishaps-trailer

God of War

De tijd vliegt! Met andere woorden: God of War Ragnarök viert zijn eerste verjaardag. Reden voor het team om een mash-up te maken van vreemde toestanden tijdens de ontwikkeling.

In deze Midgard Mishaps trailer krijgen we bugs, glitches en andere vreemde toestanden te zien die zich voordeden tijdens de ontwikkeling van de game.

Het team van Santa Monica Studio heeft zich met hart en ziel gestort op God of War Ragnarök en is onderweg een aantal straffe dingen tegengekomen. Voor het eenjarige jubileum wilden we een paar onverwachte momenten uit de ontwikkeling met jullie delen die ons eraan herinneren hoe complex, uitdagend en onbedoeld hilarisch het maken van een game kan zijn.

Gelukkig verscheen die zo niet in de rekken…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d