fbpx

TT Races 2023 Roster nu verkrijgbaar voor TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

TT Isle of Man Ride on the Edge 3

Hoewel RoMa niet meteen onder de indruk was van TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 bij launch, blijven de ontwikkelaars hard sleutelen aan de game.

Zoals RaceWard eerder al beloofde, is nu een 2023 TT Races Roster DLC verschenen voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Hierdoor wordt de al aanwezige content van de 2022 Tourist Trophy uitgebreid met de officiële content van de 2023-editie. Deze DLC is nu te koop voor € 14,99. Voor bezitters van de Deluxe version is deze gratis.

Met de 2023-versies van de coureurs en hun motorfietsen erbij, omvat TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 nu 43 coureurs in hun bijgewerkte versies. En dat Inclusief 12 compleet nieuwe deelnemers, waaronder Josh Brookes en zijn 2023 BMW M1000RR.

Los van deze DLC zijn nu ook andere nieuwe features en verbeteringen, zoals de nieuwe time trial-mode, beschikbaar op alle platformen, zelfs voor bezitters van de basisgame.

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: