fbpx

Chucky komt naar Dead by Daylight op 28 november

Dead by Daylight

De moordzuchtigste pop, en waarschijnlijk de meest bekende, Chucky maakt eind deze maand zijn opwachting in het coöp horrorspel Dead by Daylight.

Chucky, die niet alleen te zien is in films maar ook in series, is alvast van plan om zijn bloeddorstige reputatie alle eer aan te doen in Dead by Daylight.

His name is Charles Lee Ray. Chucky to his friends… You’ll be his friend ‘til the end, right?

En Chucky is niet alleen! Zijn al even sadistische bruid Tiffany Valentine is ook op het feestje aanwezig. Zowel Chucky als Tiffany worden ingesproken door hun originele acteurs, respectievelijk Brad Dourif en Jennifer Tilly, in Dead by Daylight.

Als moordenaar heeft Chucky naar verluidt uitstekende sluipvaardigheden, waardoor hij moeilijk op te sporen is. Chucky kan “door ramen en onder pallets door sluipen, waardoor hij zijn nietsvermoedende prooi kan insluiten” met zijn Scamper-vaardigheid, aldus Behaviour in een persbericht. Hij kan ook snel naar voren springen en nietsvermoedende Survivors aanvallen met zijn Slice & Dice-vaardigheid.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d