fbpx

Alone In The Dark – Looking For Jeremy trailer

Alone In The Dark - Looking For Jeremy

Na het ontvangen van een mysterieuze brief komen Emily en priv├ędetective Edward naar het Derceto Manor om onverklaarbare gebeurtenissen aan het licht te brengen en Jeremy te vinden. Wie kun je vertrouwen, wat geloof je en wat ga je nu doen?

Dat is natuurlijk de vraag van 1 miljoen… Deze titel wordt door de makers omschreven als een zogenaamde reimagining van Alone in the Dark uit 1992 en meteen ook het zevende deel in de Alone in the Dark-videogameserie.

De release voor PlayStation 5, Windows en Xbox Series X/S staat gepland voor 16 januari 2024.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d