fbpx

Eerste teaser trailer voor Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire

Fans van de Ghostbusters saga jullie zien geen spoken! Dit is echt de eerste teaser trailer voor de nieuwe Ghostbustersfilm die als bijtitel Frozen Empire meekrijgt.

In Ghostbusters:Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begon – de iconische brandweerkazerne van New York City – om samen te werken met de originele Ghostbusters, die een topgeheim onderzoekslaboratorium hebben ontwikkeld om het bestrijden van geesten naar een hoger niveau te tillen.

Maar wanneer de ontdekking van een oud artefact een kwade kracht ontketent, moeten de Ghostbusters oud en nieuw hun krachten bundelen om hun huis te beschermen en de wereld te redden van een tweede ijstijd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d