fbpx

Video toont zombies in actie in Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III

Staat 10 november met stip genoteerd in je agenda? Hopelijk wel als je fan bent van Call of Duty’s populaire zombiemodus. De campagne mag dan volgens de media gene vette zijn, de zombiemodi worden dat hopelijk wel.

Onderstaand videodagboek gunt ons alvast een blik en achtergrondinformatie op de zombies uit Modern Warfare III.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d