fbpx

Through the Veil lanceert vandaag voor Guild Wars 2: Secrets of the Obscure-spelers

De eerste content update voor Guild Wars 2: Secrets of the Obscure lanceert vandaag gratis voor alle bezitters van de uitbreiding.

De update, getiteld “Through the Veil”, voegt Inner Nayos toe, een nieuwe map buiten Tyria waar de Kryptis en hun enorme hordes wonen, samen met nieuwe beloningen, nieuwe relikwie├źn en Convergences, een nieuwe grootschalige activiteit voor maximaal 50 spelers.

Convergences daagt helden uit om het in moeilijke confrontaties op te nemen tegen de meest legendarische kampioenen van de Kryptis en biedt een aantal van de meest verleidelijke beloningen van de uitbreiding.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: