fbpx

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 introduceert eerste clan, de brute Brujah

Ontwikkelaar The Chinese Room heeft de eerste speelbare clan onthuld voor hun actie-RPG Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Tijd om kennis te maken met de Brujah-clan die zich focust op brutale melee-combat.

In Bloodlines 2 biedt Clan Brujah een brute melee-speelstijl met zijn vaardigheden (in Vampire: The Masquerade bekend als Disciplines), die je in de strijd werpen en je belonen als je daar blijft.

Zoals in de video te zien is, gebruiken de Brujah charge om een momentum te creƫren, een vijand vast te grijpen, mee te slepen en tegen een muur te smijten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d